ceturtdiena, 2011. gada 9. jūnijs

BAOBABLIFE KADINLARIN SAGLIKLI YASAMI ICIN NELER YAPABILIR?

1. Hormonal duzeyler. Bağırsakları ve yeniden normal mikroflora tarafından "Baobablife", sizi ve hormonlarınızı canlandıracak.
Bağırsak temizleme ve normal flora dengeleme zaman,
hormon düzeyleri geri vardır.

2. Mensturasyon sırasında ağrı azaltılması"Baobablife" kronik şiddetli özellikle ağrılı adet görmeyi azaltır.


3. PMS kabartma. Neredeyse tüm kadınların düzenli olarak kaybolması onların PMS belirtileri azalma anlamlı bir fark kullanmak .

4. Yardım düzensiz adet kanamaları. döngüleri menstrüel düzensiz olan kadınların yaklaşık yarısı olan,  alma "Baobablife" sonucu kurtarma olduğu, söylenilmektedir.

5. Getting pamukçuk kurtulmak. Bu belirtiler ve mücadele ile değil bağlı olduğu Baobab Life gerçeği ve pamukçuk nedenleri - bozukluklar, zayıflamış hormonal  bağışıklık sisteminin yanı sıra vücut sırasında  meydana gelen çeşitli gebelik gibi mukozaların. Buna ek olarak, çeşitli baobab yaşam bileşenlerinin etkisi antifungal sahip işaretli, Candida, büyüme yavaş mantar ve kandidiyazis önlemek.

 6. Vajinozis bakteriyel Önleme Baobab Life mukoza bağırsak mikroflorası üzerine doğrudan etkisi vardır. Bakteri çoğalmasına engelleyebilirsiniz vajinal mukoza mikroflora orada normalleştirilmesi doğabilir.

7. Gebelik konusunda yardım. Baobab Life açısından tüm hamilelik sırasında yardım sağlayan bir harika. Baobab Life içerdiği tüm vitaminve mineralleri ve gebelik sırasında ihtiyaç da anneler için gelecekteki sorunları çözer birçok - uyku bozuklukları, sindirim, zehirlenme, ve diğerleri. Daha az yararlı Baobab Life ve laktasyon, vücut sağlıklı ve beslenme organizmalar anne ve bebek.
8.Cekicilik ve Güzellik tırnakları güçlendirir saç ve reticula rahatlatmak damar, kilo normalleştirmek, lekeler ortadan döküntü, akne ve koyu ve parlak yapmak cilt ipeksi ve.

Sonraki >>>
 


Üretici:Arkopharma(Fransa)
Ürün olduğunu ECOCERT sertifikadırECOCERT_Licence