trešdiena, 2015. gada 6. maijs

"Baobablife"nedir?


Soracaksınız mi?
 Bu sorunuzun cevabına geçmeden önce sizlere bazı açıklamalarda bulunacağım.
İnsan vücudunun bağışıklık sistemi üzerinde, bazı doğal besin maddeleri ve şifalı bitkilerin, güçlendirici etkisi olduğu, herkes tarafindan bilinmektedir. Sağlıklı ve zinde bir beden için bağışıklık sisteminizi güçlendirmemiz gerekmektedir. Beslenme ile birlikte kişinin uyku düzenininin de sağlanması bağışıklık sistemi için önemli bir faktördür. Şifalı bitkiler ile bağışıklık sisteminizi güçlendirebiliriz. Özellikle kış aylarında portakal, mandalina, greyfurt gibi turunçgiller, kırmızı ve yeşil elma, Yeşil sebzeler( pırasa ve marul) bol miktarda tüketilmelidir. Bu vitamini içeren gıdaları tüketmekle, hem bağışıklık sistemini güçlendirmiş, hem de kanserden korunmuş oluruz. Bağışıklık sistemini güçlendirici şifalı bıtkiler arasında sarımsak ve soğan da ilk sıralarda yer alıyor.Mevsimine göre, ıspanak, maydanoz, kırmızı pancar ve mantrında bağaışıklık sistemi için çok faydalı besin maddeleri olduğu vurgulanmaktadır.


Serge Gilardi ve Baobab meyve
Ama başka bir seçenek var. "Baobablife"


"Baobablıfe" bir orgnik besin maddesidir!
2009 yılında tüm bu yukarıda sayılan ve doğanın armağanı olan meyveleri geride bırakan ürün’’Baobablıfe’’ , süper meyve şöleni ile birlikte tüm avrupa’da kullanılmaya başlandı.
Gizemle dolu oln uzun ömürlü Baobabağacı, doğası gereği insnlığa bir armağandır. Bu nedenle dikkatinize Baobabalıfe’i sunuyoruz. Peki nedir bu diye soracaksınız değil mi?  Baobabalıfe bir besin maddesidir. Yerlilerin şifa ağacı olarak tanımladıkları Baobab ağacını değerli klan özelliği ise, bu bir meyve özüdür.






Şirketin "Colors of Life" iş ortağı                                
e-mail - eva.betija@gmail.com
skype - alpuvijolite 
http://colorsoflifeturk.blogspot.com