İnsan
vücudunun bağışıklık sistemi üzerinde, bazı doğal besin maddeleri ve şifalı
bitkilerin, güçlendirici etkisi olduğu, herkes tarafindan bilinmektedir.
Sağlıklı ve zinde bir beden için bağışıklık sisteminizi güçlendirmemiz
gerekmektedir. Beslenme ile birlikte kişinin uyku düzenininin de sağlanması
bağışıklık sistemi için önemli bir faktördür. Şifalı bitkiler ile bağışıklık
sisteminizi güçlendirebiliriz. Özellikle kış aylarında portakal, mandalina,
greyfurt gibi turunçgiller, kırmızı ve yeşil elma, Yeşil sebzeler( pırasa ve
marul) bol miktarda tüketilmelidir. Bu vitamini içeren gıdaları tüketmekle, hem
bağışıklık sistemini güçlendirmiş, hem de kanserden korunmuş oluruz. Bağışıklık
sistemini güçlendirici şifalı bıtkiler arasında sarımsak ve soğan da ilk
sıralarda yer alıyor.Mevsimine göre, ıspanak, maydanoz, kırmızı pancar ve
mantrında bağaışıklık sistemi için çok faydalı besin maddeleri olduğu
vurgulanmaktadır.
Hastalanmadan,
daha uzun, sağlıklı, aktif bir hayat sürmenizi sağlar... Doğadan gelmekte olan
bu ürün tamamen organiktir. Tahmin ediyoruz ki Aloe vera’nın, Asai çileğinin,
Mangostanın, Noni meyvelerinin insan organizması üzerindeki mucizevi etkilerini
duymuşsunuzdur. İşte bütün bu mucizevi meyveler tıbbın çare olamadığı yerde
insanlrın hastalıklarına, dertlerine çare olmaya geldirler.
2009
yılında tüm bu yukarıda sayılan ve doğanın armağanı olan meyveleri geride
bırakan ürün’’Baobablıfe’’ , süper meyve şöleni ile birlikte tüm avrupa’da
kullanılmaya başlandı.
Gizemle dolu oln uzun ömürlü Baobabağacı, doğası gereği insnlığa bir armağandır.
Gizemle dolu oln uzun ömürlü Baobabağacı, doğası gereği insnlığa bir armağandır.
Bu
nedenle dikkatinize Baobabalıfe’i sunuyoruz.
Peki nedir bu diye soracaksınız
değil mi?
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiJWvHoNHKXJU4RXl-qysPqa_Dm4Fhe6HCEMdnP32NKWzGXckus757hd5Qa0uVPqHC1DiJT8wjYjgE__iaQxprwyyyAN-fzd60A1JRMCqWUaO0SxmH3PT2YfygA5WB_jh4WoRry3hBkkguA/s1600/WE038233.jpg)
Kuru meyve küspesi, en yüksek oranda suda çözünebilir lifler (%44e
kadar) ve sütte olandan 3 kat daha fazla
kalsiyum, kivide olndan 4 kat dana fazla antioksidan, porakalda olandan 10 kat daha
fazla antioksidan, domateste olandan 2kat fazla
A vitamini içinde barındırır.
Fe, Mg,
K, Ca, Mn, Na, P, Zn mıneraelleri ve
prolin-L (eklem kıkırdakları ve kolajen temel bileşımı amino asit,
argenin – L, A, B, C, D, E vitaminleri içermektedir.
Prebiotiktir.
( Bifidus ve lakto- bakteriler için üreme aracı) enerji değeri ( 346 kcal
100g). Kolondaki bir veya sınırlı sayıdaki bakterilerin gelişmesini ve veya
aktivesini seçici olarak arttıran, insan vücudunu faydalı bir şekilde etkileyen
sindirilemeyen gıda bileşenidir ve de inssn sğlığını düzeltmektedir. Bağırsk
kanseri riskini azaltma, Bebeklerde daha iyi bir bağırsak mikroflorası
Bifidobkterilerin( prebiotikler) gelişimine yardımcıdır.
Onkklojik hastalıkların ortaya çıkmasında önlyicidir.Bağırsak kanserini önler.
Onkklojik hastalıkların ortaya çıkmasında önlyicidir.Bağırsak kanserini önler.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi0LwL8d2p80_TWjkpztcXgpNXdO0lGu76DrAV4c9yF5u4jhgREqdY59V7J8UIwI-tklrNzzHcbJde_0fH8F_8emuJZ0rD8cCpENrXkmZRU6Kba5IgNZAPfylpTFwz13VmYpiDLloChIbbb/s200/270720121050+-+kopija.jpg)
Bakterilerin mesane mukozasına yapışmasını önler, hücre duvarlarının geçirgenliğini azaltır kılcal damarlardaki mikrosirkülasyonu stabilize eder. Soğuk algınlığını önleyicidir.
Konjac
(amorphophallus konjac)
Kandaki şeker oranının yükselmesini engeller.Ayrıca az miktarda glukoman konjac alımı kandaki insülin ve şekerin düşmesine yardım etmektedir. Şeker hastalarındaki şeker seviyesini aşağıya çekmeye imkan verir, diyabetin otraya çıkmasını engeller. Kandaki kolestrol miktarını düşürür, kolestrol oluşumunu engeller, mide asidini harakete geçirir. Yemeğin midede bulunma süresini uzatur. Tokluk ve mide doluluğu hissi verir, organizmanın kullandığı insülini düşürerek şeker emilimini yavaşlatır.(Diyabet hastalığı olanlar için son derece yaralıdır)
Kandaki şeker oranının yükselmesini engeller.Ayrıca az miktarda glukoman konjac alımı kandaki insülin ve şekerin düşmesine yardım etmektedir. Şeker hastalarındaki şeker seviyesini aşağıya çekmeye imkan verir, diyabetin otraya çıkmasını engeller. Kandaki kolestrol miktarını düşürür, kolestrol oluşumunu engeller, mide asidini harakete geçirir. Yemeğin midede bulunma süresini uzatur. Tokluk ve mide doluluğu hissi verir, organizmanın kullandığı insülini düşürerek şeker emilimini yavaşlatır.(Diyabet hastalığı olanlar için son derece yaralıdır)
PH
asitinin oranını düşürür. Bağısak sistemini düzenleyicidir.Ürünlerimiz inülün
sayesinde bağırsak florasını kuvvetlendirir, temizler ve biyolojik olarak aktif
maddelerle besler. Düzenli çalışmasını sağlar.
Hastalıkların
%80’nin kolonlarda (Bağırsaklarda) başladığı, bilim adamlarımızın,
doktorlarımızın açıklamaları sayesinde bilinmektedir. Toksinler, Allerjenler,
Ağır metaller, Parazitler, Serbest Radikaller, İnsan vücudunda herhangi bir
hastalığa neden olan etmenlerden sadece beş tanesidir.
"Baobablıfe’’ı özel yapan nedir?
Baobabalıfe, sağlıklı hüreleri canlandırır, hastalıklı veya ölü hücrelerin vücuttan atılmasını sağlar. Bu nedenle özeldir.
"Baobablıfe’’ı özel yapan nedir?
Baobabalıfe, sağlıklı hüreleri canlandırır, hastalıklı veya ölü hücrelerin vücuttan atılmasını sağlar. Bu nedenle özeldir.
Acerola
meyve özü (Barbados kirazı)
Güçlü bir antioksidandır.(100 gramında 1680 mg c vitamini içeri ki, limonda bu oran 100gr
Güçlü bir antioksidandır.(100 gramında 1680 mg c vitamini içeri ki, limonda bu oran 100gr
Inülinda 56 mg dır) Biyoflovonoidler, polifenoller, karotinler, (A vitamini
kaynağı)
pektinler ve temel mikro elementler bakımından zengindir.
–metabolık gelişme ve iyileşmeye temel etki.
Organizmadaki mineral ve
vitaminlerin emilimine yardımcıdır.
( özellıkle Ca, Mg, Zn, Cu, Fe, ve P) kandaki yağın değişimini kolaylaştırır. Bu nedenle kalp ve damar hastalıklarının ortaya çıkma riskini ve bu hastalıkların etkilerini azaltır, bağışıklık sistemini güçlendirir. Kan yapımını hızlandırarak bununla vücuttaki ağır metalik tuzların ve rayonüklidlerin dışarı atımına destek verir. Bağırsak duvarının kasılma yeteneğini teşvik eder ve atık maddeler ile hazmedilmeyen yiyeceklerin organizmadan atılımını hızlandırır.(kabızlık ve daireyi engeller) Bifidobakterilerin (prebiotikler) gelişimine yardımcıdır. Onkolojik hastalıkların ortaya çıkmasında önleyicidir. Şeker hastalarındaki şeker seviyesini aşağıya çekmeye imkan verir, diyabetin ortaya çıkmasını engeller.
Fructo –
oligosaccharidler. ![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj-3qu8AHJKQVtq6qgPERlBfsbVKCeH0DgoFEvhsxKsOpDAmVO6Mzw3bnx-qQwfS4b4LV7BL9F41QfItT1VdwWlZXtOu7_0lSMuS1W57sxKJYFPt_q42OxOwN4J4X9UATU00QR7O09cl16e/s200/10425360_827729300631726_4122977114857364879_n+-+Kopya+(2).jpg)
( özellıkle Ca, Mg, Zn, Cu, Fe, ve P) kandaki yağın değişimini kolaylaştırır. Bu nedenle kalp ve damar hastalıklarının ortaya çıkma riskini ve bu hastalıkların etkilerini azaltır, bağışıklık sistemini güçlendirir. Kan yapımını hızlandırarak bununla vücuttaki ağır metalik tuzların ve rayonüklidlerin dışarı atımına destek verir. Bağırsak duvarının kasılma yeteneğini teşvik eder ve atık maddeler ile hazmedilmeyen yiyeceklerin organizmadan atılımını hızlandırır.(kabızlık ve daireyi engeller) Bifidobakterilerin (prebiotikler) gelişimine yardımcıdır. Onkolojik hastalıkların ortaya çıkmasında önleyicidir. Şeker hastalarındaki şeker seviyesini aşağıya çekmeye imkan verir, diyabetin ortaya çıkmasını engeller.
Kan basınıcının kolay bir biçimde düşüşüne yardımcıdırlar, hafif bir müshil etkisi verir, kandaki kolestrol ve lipidin (yağ) azalmasına yrdımcı olur, bağırsaktaki bifidobakterilerin üremesine yardım eder.
Pektin
(Dekstroz)
Temel temizleme etkisi –pektin, gıdaların emilim süresince toksinlerle, ağır metal tuzlr ve radyonüklidler ile birleşmekte ve bunun sonucunda organizmadan atılan çözünmeyen kompleksler oluşmaktadır. Pektin maddeleri, patojenik bakterilere ( hastalık yapan) karşı bakerist eylem gösterirler. İlginç değil mi?
Temel temizleme etkisi –pektin, gıdaların emilim süresince toksinlerle, ağır metal tuzlr ve radyonüklidler ile birleşmekte ve bunun sonucunda organizmadan atılan çözünmeyen kompleksler oluşmaktadır. Pektin maddeleri, patojenik bakterilere ( hastalık yapan) karşı bakerist eylem gösterirler. İlginç değil mi?
Bu daha
hepsi değil. En önemlisi bu besin maddesi, fonksiyonel bir besin maddesidir.
Buda bir tek ürünün tüm organizmaya etki etmesi anlamına gelir. Yan etkileri ve
sakıncaları yoktur. Hastalık için değil, sağlık için para harcayan HERKESE
tavsiye ederim.
Şirketin "Colors of Life" iş ortağı
e-mail - eva.betija@gmail.com
skype - alpuvijolite http://colorsoflifeturk.blogspot.com
e-mail - eva.betija@gmail.com
skype - alpuvijolite http://colorsoflifeturk.blogspot.com